Maybelline Master Ink Matte Eyeliner


Merhabalar bugün ki konuğum Maybelline markasına ait Matte Ink serisi. Eyelinerımız rujlardan, ojelerden sonra mat serisine katılan mat eyelinerlardan.Göz makyajında mat eyeliner gerçekten hoş duruyor.


Dış tasarım eyeliner için uygun ve zarif. Dönerek açılan bir kapağı var ve içinde likit ürün var. Eyelinerda en sevdiğim yön el ile tutulan kapak kısmı oldu. Uzun olması sürmek için elverişli baya. Zira benim gibi eyeliner çekmede berbatsanız kullanımızı kolaylaştıran bir kapak tasarımı var.

Fırçası keçe uçlu.Keçe ucunun ince olması kalın eyeliner sevmeyenler için bir artı. İlk sürdüğünüzde hemen mat olmuyor biraz kuruduktan sonra matlığı netleşiyor. Yine bir artışı üzerinden tekrar çektiğinizde alttaki eyelinerı bozmaması.


Gün boyu kullanıma bence uygun değil ama 4-5 saat kullanım için gayet uygun. Uzun süreli kullanımda özellikle uçlarında bozulmalar oluyor. Bir düğüne, partiye gideceğiniz zaman kullanmanızı çok tavsiye etmiyorum. Ben ürünü 35tl ye almıştım ama indirimlerde fiyatı baya düşüyor.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.